واقیت مهم درباره فناوری استارتر دیجیتال هوشمند ضد سرقت خودرو
این سیستم حاصل ماه ها پژوهش و تلاش شبانه روزی محمد ترابی نژاد بوده است که در سال 90 در اداره ثبت مالکیت های صنعتی به ثبت رسید.
ایده اولیه این طرح در سال 89 از طرف محمد ترابی نژاد مطرح شد و ایشان پس از مطالعات بسیار بر روی سیستم های مشابه ، توانست سیستمی با قابلیت های مهم از جمله ضد هک بودن و غیر قابل نفوذ را خلق کند.
این استارتر جایگزین استار های مکانیکی معمولی در خودرو شده و عمل استارت و استاپ به صورت کاملا الکترو دیجیتالی انجام می شود.
این فناوری با تلاش های محمد ترابی نژاد طی روز ها و شب های زیادی و با هزینه های شخصی در طی 2 سال به یک سیستم صنعتی تجاری تبدیل گشت و با پیگیری های شبانه روزی ایشان ، در بازار دارایی های فکری در تالار بورس کشور ، به عنوان اولین فناوری ملی به مبلغ 2 میلیارد ریال در خرداد ماه 93 ، انتقال یافت.
محمد ترابی نژاد دارای بیش از 37 طرح و اختراع بوده و رقم آنها روز به روز روبه افزایش است.
همچنین ایشان مدیر عامل شرکت هوشمان الکترونیک ، اولین و تنها شرکت تولید کننده محصولات الکترونیک و رباتیک در سطح استان لرستان هستند.
|